Poresko savetovanje Trstenik

Poresko savetovanje za firme Trstenik

Problemi vezani za poresku regulativu mogu se pojaviti u svakom segmentu poslovanja. Rezultat upravljanja pažljivo osmišljenom poreskom politikom je značajna ušteda, čineći poresko planiranje ključnim u svakom segmentu poslovnih transakcija.

Naš tim stručnjaka za poreze, pravo i finansije pruža sveobuhvatne usluge poreskog savetovanja u Trsteniku za pravna i fizička lica, eliminišući potencijalne poreske rizike.

Usluge poreskog savetovanja u Trsteniku

Usluge poreskog savetovanja u Trsteniku
Usluge poreskog konsaltinga u Trsteniku

Usluge poreskog savetovanja podrazumevaju:

  1. Lokalno oporezivanje – Pomažemo u rešavanju pitanja vezanih za žalbe, poreske kontrole, poreze po odbitku, olakšice, posebne poreze i kontrolu PDV-a.
  2. Izradu poreskih žalbi i prigovora – Nakon postupka kontrole, pružamo podršku u izradi žalbi na zapisnik izvršene kontrole.
  3. Savetodavnu podršku – Pratimo i prilagođavamo vaše poslovanje svim poreskim propisima, pružajući podršku u kontroli podataka, pravnim lekovima nakon kontrola, savetovanje o porezima i oporezivanju, kao i komunikaciju s poreskim organima.
  4. Zastupanje u postupcima poreske inspekcije – Kombinujemo znanja o poreskom zakonodavstvu sa računovodstvom propisima i pružamo podršku u pripremi za posetu inspektora, zastupanje tokom inspekcijskih pregleda i komunikaciju s poreskim organima.
  5. Analizu transfernih cena i poreske preglede kompanija – Savetujemo vas o transfernim cenama, analiziramo transakcije i pripremamo odgovarajuću dokumentaciju kako biste bili u skladu sa zakonskim regulativama.

Najbolji tim za poresko savetovanje

Tim za poreski konsalting Trstenik
Najbolja agencija za poresko savetovanje u Trsteniku

Naša stručna ekipa je spremna da vam pruži personalizovano poresko savetovanje, kroz eliminaciju rizika i optimizaciju vašeg poslovanja. Ne dozvolite da poreski izazovi ograniče vašu ekspanziju. Kontaktirajte nas odmah kako biste započeli put ka maksimalnoj poreskoj efikasnosti i dugoročnom uspehu.

Telefon: +381 37 350 27 27

Email: biznismodusteamdoo@gmail.com

Biznis Modus se nalazi u Kruševcu, ali usluge poreskog savetovanja pružamo i našim klijentima u Trsteniku, kao i u okolnim mestima.

Pored Trstenika, usluge poreskog savetovanja pružamo i u gradovima:

Scroll to Top