Poresko savetovanje

Poresko savetovanje za firme Kruševac

Problemi vezani za poresku regulativu mogu se pojaviti u svakom segmentu poslovanja. Rezultat upravljanja pažljivo osmišljenom poreskom politikom je značajna ušteda, čineći poresko planiranje ključnim u svakom segmentu poslovnih transakcija.

Naš tim stručnjaka za poreze, pravo i finansije pruža sveobuhvatne usluge poreskog savetovanja za pravna i fizička lica, eliminišući potencijalne poreske rizike.

Usluge poreskog savetovanja

Usluge poreskog savetovanja u Kruševcu
Usluge poreskog konsaltinga

Usluge poreskog savetovanja podrazumevaju:

  1. Lokalno oporezivanje – Pomažemo u rešavanju pitanja vezanih za žalbe, poreske kontrole, poreze po odbitku, olakšice, posebne poreze i kontrolu PDV-a.
  2. Izradu poreskih žalbi i prigovora – Nakon postupka kontrole, pružamo podršku u izradi žalbi na zapisnik izvršene kontrole.
  3. Savetodavnu podršku – Pratimo i prilagođavamo vaše poslovanje svim poreskim propisima, pružajući podršku u kontroli podataka, pravnim lekovima nakon kontrola, savetovanje o porezima i oporezivanju, kao i komunikaciju s poreskim organima.
  4. Zastupanje u postupcima poreske inspekcije – Kombinujemo znanja o poreskom zakonodavstvu sa računovodstvom propisima i pružamo podršku u pripremi za posetu inspektora, zastupanje tokom inspekcijskih pregleda i komunikaciju s poreskim organima.
  5. Analizu transfernih cena i poreske preglede kompanija – Savetujemo vas o transfernim cenama, analiziramo transakcije i pripremamo odgovarajuću dokumentaciju kako biste bili u skladu sa zakonskim regulativama.

Najbolji tim za poresko savetovanje

Tim za poreski konsalting Kruševac
Najbolja agencija za poresko savetovanje

Naša stručna ekipa je spremna da vam pruži personalizovano poresko savetovanje, kroz eliminaciju rizika i optimizaciju vašeg poslovanja. Ne dozvolite da poreski izazovi ograniče vašu ekspanziju. Kontaktirajte nas odmah kako biste započeli put ka maksimalnoj poreskoj efikasnosti i dugoročnom uspehu.

Telefon: +381 37 350 27 27

Email: biznismodusteamdoo@gmail.com

Usluge poreskog savetovanja pružamo u celoj Srbiji, a firme naših klijenata su do sada najčešće na sledećim lokacijama:

Scroll to Top