Knjigovodstvene usluge Brus

Usluge knjigovodstva Brus

U današnjem dinamičnom poslovnom okruženju, tačnost i efikasnost u vođenju knjiga su ključni za uspeh vašeg preduzeća. Zato smo tu mi, Biznis Modus Team, vaš pouzdani partner za knjigovodstvene usluge.

Knjigovodstvene usluge koje pružamo u Brusu

Vođenje poslovnih knjiga Brus
Sveobuhvatne usluge vođenja knjiga Brus

Znamo da pravilno vođenje poslovnih knjiga predstavlja ključnu komponentu uspešnog poslovanja. Zbog toga vam naš tim stručnjaka pruža sveobuhvatne usluge, od preciznog vođenja poslovnih knjiga, evidencije platnog prometa, do strategijskog vođenja poreskih evidencija.

Dodatno, vršimo obračun kamata, izradu statistike finansijskih računa i pripremu dokumentacije za banke, obezbeđujući da vaše poslovanje bude u potpunosti usklađeno sa relevantnim regulativama i standardima.

Biznis Modus Team obavlja sledeće knjigovodstvene usluge na teritoriji Brusa:

 1. Vođenje poslovnih knjiga – Vođenje dnevnika, glavne knjige i pomoćnih knjiga deo su naše osnovne ponude, obezbeđujući da svaki finansijski trag bude precizno zabeležen.
 2. Izrada završnog računa – Naši stručnjaci će vam pomoći u izradi završnog računa sa vrhunskom preciznošću, pružajući vam potrebne informacije za donošenje ključnih poslovnih odluka.
 3. Popis i obračun amortizacije osnovnih sredstava – Naš tim će knjigovodstveno sprovoditi vaš popis i obračun amortizacije kako biste tačno znali vrednost i status svakog sredstva.
 4. Strategijsko vođenje poreskih evidencija – Vođenje poreskih evidencija, praćenje zakonskih promena i pružanje pravovremenih informacija o porezima deo su našeg angažovanja za vaš finansijski mir.
 5. Transparentno vođenje blagajne i obračun plata – Pružamo transparentno vođenje blagajne i precizan obračun plata i socijalnih doprinosa, osiguravajući da svaki dinar bude na svom mestu.
 6. Knjiženje maloprodaje i vođenje računovodstva po objektima – U cilju tačnosti i preglednosti, ovo je još jedana od naših knjigovodstvenih usluga.
 7. Vođenje evidencije platnog prometa – Predstavlja bitan deo svake knjigovodstvene evidencije, mi vam garantujemo da će evidencija biti tačna i precizna.
 8. Pregled i dostava mesečnih obaveza i usklađenje kartica sa poslovnim partnerima – Pratimo i dostavljamo mesečni presek dospelih obaveza i potraživanja , kao i  usklađivanje kartica sa kupcima i dobavljačima u toku godine i  izradu i sravnjenje IOS-a.
 9. Obračun kamata – Pružamo brz i efikasan obračun kamata.
 10. Izrada statistike finansijskih računa i priprema dokumentacije za banke – Naš tim će vam pružiti jasnu statistiku finansijskih računa, dok ćemo vam pomoći i u pripremi dokumentacije za dobijanje pozajmica i kredita kod banaka.

Zašto izabrati nas?

Najbolji knjigovodstveni tim Brus
Najbolji tim za knjigovodstvene usluge u Brusu

Biznis Modus Team je vaš najbolji poslovni partner zato što pružamo: 

 • Stručnost i iskustvo – Naš tim sastoji se od iskusnih knjigovođa i stručnjaka koji su posvećeni pružanju visokokvalitetnih usluga.
 • Personalizovani pristup – Razumemo da svako preduzeće ima jedinstvene potrebe. Prilagođavamo naše usluge kako bismo odgovarali vašim specifičnim zahtevima, bilo da je u pitanju početna faza otvaranja firme, ili već imate razvijeno poslovanje.
 • Tehnološke inovacije – Koristimo najnovije tehnologije u oblasti knjigovodstva kako bismo obezbedili efikasnost i tačnost u radu.
 • Pouzdanost i poverenje – Građenje dugoročnih odnosa s klijentima je naš prioritet. Radimo sa poverenjem i integritetom.

Neka naša knjigovodstvena agencija bude vaš partner u uspehu. Kontaktirajte nas danas kako biste saznali kako možemo olakšati vaše poslovanje.

Telefon: +381 37 350 27 27

Email: biznismodusteamdoo@gmail.com

Biznis Modus se nalazi u Kruševcu, ali knjigovodstvene usluge pružamo i našim klijentima u Brusu, kao i u okolnim mestima.

Pored Brusa, knjigovodstvene usluge pružamo i u gradovima:

Scroll to Top