Administrativne usluge Kruševac

Usluge administracije Kruševac

Smanjite Gužvu u Papirologiji: “ Naše Administrativne Usluge Čine Razliku!”

U sklopu Biznis Modus Team Kruševac ponude, pružamo i niz drugih administrativnih usluga kako bismo olakšali vaše poslovanje. Ove usluge obuhvataju različite aspekte administracije, čineći ih jednostavnim i efikasnim za vas.

Prijava, odjava i promena radno angažovanih lica (Portal CROSO)

Brza i tačna evidencija zaposlenih je ključ uspešnog poslovanja. Pomažemo vam u procesima prijave, odjave i promene radno angažovanih lica putem portala CROSO, osiguravajući da budete u skladu sa zakonskim zahtevima.

Pribavljanje potrebnih uverenja od Poreske Uprave, portal E-Porezi

Potrebna su vam uverenja od Poreske Uprave? Nema problema. Naš tim će se pobrinuti za brzo pribavljanje svih potrebnih dokumenata putem portala E-Porezi, štedeći vam vreme i trud.

Izdavanje potvrda i proseka za zaposlena lica

Zaposlenima trebaju različite potvrde i uverenja? Mi vam pomažemo u izdavanju potvrda o zaposlenju, proseka zarada i drugih dokumenata koje vaši radnici mogu zatražiti.

Prijava za EkoTaksu

Svest o ekologiji je ključna, a mi vam olakšavamo procese prijave za EkoTaksu, čineći vaše poslovanje ekološki odgovornim.

Prijava u Centralni Registar Hrane

Za poslovanje u prehrambenoj industriji, prijava u Centralni Registar Hrane je obavezna. Naš tim vam pomaže u brzoj i efikasnoj prijavi.

Prijava na portal E-Uprave i E-faktura

Digitalizacija administracije je ključ efikasnog poslovanja. Pomažemo vam u prijavama na portale E-Uprave i E-Faktura, čime olakšavamo komunikaciju sa državnim organima i drugim poslovnim partnerima.

Biznis Modus Team Kruševac je tu da vas oslobodi administrativnih izazova. Kontaktirajte nas i obezbedite sebi prostor da se fokusirate na suštinski deo vašeg poslovanja, dok se mi brinemo o svim administrativnim detaljima.

Telefon: +381 37 350 27 27

Email: biznismodusteamdoo@gmail.com

Adresa: Čolak Antina 1a, stan br. 8, 37000 Kruševac, Srbija

Za najbolje administrativne usluge u Kruševcu, posetite nas:

Scroll to Top